Τηλεφωνήστε 693 459 2007

Προγράμματα Επιχορηγήσεων – Λογιστικές Υπηρεσίες

Acrom Consultants

Εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ και του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου, για να χρηματοδοτήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Ποιοί Είμαστε

Το γραφείο ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα Συμβούλων με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες σε υφιστάμενες, νέες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις για την λήψη Εθνικών ή Ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων. Όλοι έχουμε εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις και η εμπειρία μας εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν.

Υπηρεσίες

Επιχορηγήσεις

Εύρεση του κατάλληλου Προγράμματος για την επιχείρηση, σύσταση φακέλου, συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, επεξεργασία του επενδυτικού σχεδίου.

Υποβολή της αίτησης επιχορήγησης ηλεκτρονικά και σε φυσικό φάκελο όπου απαιτείται στον Φορέα του Προγράμματος.

Μετά την έγκριση της αίτησης, διαχείριση και παρακολούθηση της υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου σε συνεργασία με το λογιστήριο της επιχείρησης μέχρι την λήψη της επιχορήγησης.

Λογιστικές – Φορολογικές

Ίδρυση νέων επιχειρήσεων.

Παρακολούθηση υφιστάμενων επιχειρήσεων όλων των κατηγοριών.

Διαχείριση όλων των λογιστικών-φορολογικών εργασιών της επιχείρησης, ή παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στο λογιστήριο της.

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με αναμενόμενα ή ανοιχτά Προγράμματα Επιχορηγήσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

693 459 2007